Een allround timmerbedrijf

Bent u op zoek naar een allround timmerbedrijf dat deuren, ramen, kozijnen, trappen en speciale houtproducten kan maken? Dan bent u bij Timmerbedrijf P. Zwartjes aan het juiste adres. Wij hebben een eigen werkplaats in Wijchen waar we met de modernste machines en vaktimmerlieden de mooiste houtproducten kunnen maken. Ons bedrijf is uitstekend bereikbaar vanuit Grave, Bemmel, Beuningen, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Berg en Dal, Malden en Groesbeek.

Timmerbedrijf Timmerwerk Timmerman

De mooiste deuren

Timmerbedrijf P. Zwartjes maakt de mooiste deuren van hout voor zowel binnen als buiten. Wij kunnen de deuren kaal afleveren maar we kunnen ook een complete deur aanbieden inclusief beslag, sloten en eventueel ramen. Ons beslag voldoet aan de hoogste eisen met een grote duurzaamheid en zijn inbraakwerend. U kunt dus met onze deuren een keurmerk Veilig Wonen aanvragen.

Kozijnen en ramen

In ons timmerbedrijf maken wij uiteraard ook kozijnen en ramen. Wij kunnen de kozijnen voor zowel ramen als deuren maken en ook hier geldt dat wij de kozijnen compleet af kunnen leveren inclusief sloten die in aanmerking komen voor het keurmerk Veilig Wonen

Timmerbedrijf Timmerman Timmerwerk Timmerwerken

Speciale houtproducten

We maken in ons timmerbedrijf ook speciale producten op aanvraag. Denkt u bijvoorbeeld aan een serre van hout of een houten prieel voor in de tuin.

Wij kunnen ook prachtige lichtstraten maken die aan het plafond bevestigd kunnen worden voor de mooiste lichteffecten in uw woonkamer.

Uw vaste raam weer kantelbaar

Heeft u een vast raam dat niet open kan? En wilt u dat raam liever ook eens open zetten om frisse lucht binnen te krijgen? Wij kunnen daar voor zorgen. Want wij hebben een systeem waarmee we een bestaand raam kunnen voorzien van een mechanisme waardoor het raam opengezet kan worden. Lees meer hierover op www.vandraainaarkiepraam.nl.

Kom eens langs in onze timmerfabriek

Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom in ons timmerbedrijf in Wijchen voor een bezoek. Wij kunnen u dan laten zien wat wij allemaal kunnen en wij kunnen u dan een messcherpe offerte afgeven voor uw product.

Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Dat kan ook. Ons werkterrein als timmerbedrijf is BemmelNijmegenBerg en DalMaldenBeuningenMillingen aan de RijnGroesbeek en Grave.