Uw professionele timmerbedrijf voor in Oss

Timmerbedrijf P. Zwartjes is uw specialist in Oss voor het realiseren van allerhande timmerwerken. Denk aan deuren, ramen, kozijnen en trappen op maat. Wij werken voor particulieren maar ook voor de zakelijke klant. Voor zowel de kleine, middelgrote als grote aannemers voor diverse projecten voor onder andere nieuwbouw-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit voor een goede prijs met een flexibele planning. Laat uw wensen voor uw timmerwerken in Oss aan ons weten.

Timmerbedrijf Oss Timmerman

Nieuwe trap nodig? Laat het over aan onze timmerman

Is uw trap in Oss toe aan renovatie of wenst u een nieuwe? Als ervaren timmerbedrijf wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van houten trappen. Wij leveren en repareren trappen in verschillende houtsoorten. Onze specialisten houden natuurlijk rekening met uw woonstijl. Of het nu gaat om modern of klassiek. Wij houden rekening met de uitstraling, veiligheid en functionaliteit van uw trap. Wilt u ook gelijk uw leuningen en/of hekwerken laten plaatsen? Ook deze plaatsen wij geheel volgens alle veiligheidseisen. Als gespecialiseerd timmerbedrijf kunnen wij ook trapgaten in uw woningen maken. Neem contact op met onze timmerman voor de mogelijkheden.

Kies voor kozijnen, ramen en deuren op maat voor in Oss

Zoekt u een goede timmerman in Oss voor het plaatsen van kozijnen, ramen of deuren op maat? Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf weer een sfeervolle uitstraling krijgt. Met de hoogwaardige materialen bent u tevens voorzien van een optimaal wooncomfort. Zeker in combinatie met HR++ isolerend glas. Verder werken wij volgens de normen van Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) om inbraakwerend geveltimmerwerk te leveren. Geef aan ons uw gewenste maat, kleur en vormgeving door. Ons timmerbedrijf garandeert u een perfect resultaat met de juiste uitstraling, functionaliteit en een optimale veiligheid.

Ontdek de voordelen van ons timmerbedrijf

Naast ons uitgebreide aanbod in timmerwerken, heeft ons timmerbedrijf in Oss u nog meer te bieden. Wij wijzen u graag ook op de vele voordelen van onze service:

  • Snelle en nauwkeurige werkwijze
  • Maatwerk
  • Duidelijke taal
  • Offerte op maat
  • Veelzijdig vakwerk
  • Speciale timmerwerken

Timmerbedrijf Oss Timmerman

Neem contact voor timmerwerken in Oss

Mag ons timmerbedrijf u voorzien van een mooie trap, ramen, kozijnen of deuren op maat? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvende contact op via 024-6415386, stuur een mail naar info@timmerbedrijf-zwartjes.nl of vul ons contactformulier in. Samen met u bespreken we mogelijkheden. Schakel onze deskundige timmerman in voor in Oss.