Voor al uw Timmerwerk

Woont u in Millingen aan de Rijn en wilt u graag een op maat gemaakte serre laten aanleggen? Vraagt u uzelf af hoe u nu precies een trapgat moet maken of wilt u graag wat advies inwinnen over het onderhouden van uw gloednieuwe raamkozijnen? Timmerbedrijf P. Zwartjes kan meer voor u doen dan alleen het maken en plaatsen van kozijnen, ramen en deuren. Wij helpen u met al uw projecten, hoe klein en persoonlijk of grootschalig en veelomvattend deze ook zijn. Wij hebben met zowel particuliere als zakelijke klanten gewerkt als timmerbedrijf in Millingen aan de Rijn dus aarzel niet om onze hulp in te schakelen.

Timmerbedrijf Millingen aan de Rijn Timmerman

Ontdek onze speciale diensten

U kunt natuurlijk bij ons terecht voor het gebruikelijke houtwerk. Denk bijvoorbeeld aan trappen, deuren en kozijnen. Maar wij kunnen u ook verschillende diensten aanbieden die u niet zo snel met een timmerbedrijf zou associëren. Wat dacht u bijvoorbeeld van het bieden van advies en praktische hulp tegen inbrekers? Ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld glas. Zo kiest u een partij voor het maken en plaatsen van zowel het raamkozijn als de ruit zelf. Dit is natuurlijk wel zo handig en bespaart u veel moeite en extra kosten! Het is slechts een voorbeeld van de vele diensten op maat die wij klaar hebben staan voor al onze klanten. Voor een duidelijker overzicht of voor een persoonlijke offerte namens ons timmerbedrijf in Millingen aan de Rijn kunt u even contact opnemen.

Bespaar veel kosten

Wij leveren niet alleen nieuw glas, maar wij kunnen u ook helpen bij het vervangen en verbeteren van uw huidige ruiten. Hebt u bijvoorbeeld last van een stoffige zolderkamer en zou u graag het vaste raam eens openzetten als dat zou kunnen? Als timmerbedrijf kunnen wij eenvoudig een kiepraam voor u plaatsen zonder dat u lelijke randjes zult zien. Ook kunnen wij u enkelglas vervangen door dubbelglas. U haalt de kosten er binnen 15 jaar uit doordat u zoveel bespaart op energiekosten! Zo helpen wij u als timmerbedrijf in Millingen aan de Rijn niet alleen aan professioneel timmerwerk, maar ook feilloze beglazing!

Timmerbedrijf Millingen aan de Rijn Timmerman

Vraag het ons gerust

Wilt u meer weten over ons timmerbedrijf? Op onze website kunt u meer informatie vinden en direct een offerte aanvragen. Ook kunt u even bellen met ons behulpzame personeel dat u meer vertelt over ons timmerbedrijf in Millingen aan de Rijn.