Kies voor kwaliteit

Woont u in Malden en moeten uw raamkozijnen dringend vervangen worden? Heeft u last van een muffe lucht op de zolder en zou u graag één van de oude gesloten ramen kunnen openen? Bent u op zoek naar een timmerbedrijf dat u kan adviseren over trappen en andere houten constructies? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres! Timmerbedrijf P. Zwartjes staat al jaren bekend om ons vakwerk op maat. U vindt niet snel zo’n professioneel en resultaatgericht timmerbedrijf in Malden of omstreken. Wij zorgen altijd voor de beste aanpak en wij leveren altijd de mooiste resultaten, ongeacht uw project en de grootte daarvan.

Ontdek onze voordelige aanpak

Een groot deel van ons succes is gebaseerd op onze klantgerichte aanpak. Wij leveren de beste service en wij werken graag samen met onze klanten. Zo komen wij eerst eens met u om de tafel zitten in Malden en bepalen we samen wat wij voor u kunnen doen. Zo denken wij mee en luisteren wij aandachtig naar uw wensen en verwachtingen. Aan de hand van duidelijke afspraken zullen wij vervolgens aan de slag gaan. Met onze 25 jaar aan ervaring kunnen wij u verzekeren van de professionele aanpak van ons timmerbedrijf in Malden. Wij werken volgens de normen van keurmerken zoals KOMO en SKH en dit alles tegen een fantastische prijs-kwaliteitverhouding. U kunt rekenen op kwaliteit geheel naar wens en als u ons niet gelooft, dan kunt u er de referentiefoto’s op nakijken!

Ervaar onze service

Wij zijn een middelgrote timmerfabriek in Malden. Zodoende kunnen wij u helpen met kleine en grote projecten. Dus of het nu gaat om een kozijn of over meerdere producten voor een hele straat aan woningen, wij kunnen u uitkomst bieden. Ook werken wij als timmerbedrijf met zakelijke partners en sieren onze kozijnen, deuren en ramen inmiddels allerlei kantoren. U kunt bij ons een geheel raam bestellen.

Zo leveren wij bovenop een professioneel op maat gemaakt kozijn dus ook het glas en zullen wij dit voor u zetten! Zo hebt u slechts één timmerbedrijf uit Malden nodig voor uw gehele project.

Timmerbedrijf malden

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over ons werk als timmerbedrijf? Kijk gerust even op onze website en bekijk voorbeelden van onze projecten in Malden. Ook kunt u even contact opnemen en onze behulpzame medewerkers vragen naar meer informatie. Zij leggen u graag uit hoe wij u van dienst kunnen zijn als timmerbedrijf in Malden.