Zwartjes

Al 25 jaar produceert en levert Timmerbedrijf P. Zwartjes kwalitatief hoogwaardige kozijnen, ramen, deuren en trappen voor renovatie, nieuwbouw en utiliteitsbouw in Wijchen, Nijmegen en de regio daaromheen. Wij zijn vooral sterk in maatwerk, of het nu gaat om 1 raam of uw gehele woning te laten voorzien van nieuwe hoogwaardige kozijnen.

Onze sterke punten zijn: Service, goede voorlichting, meedenken met de klant en ruime ervaring. Verder is de kwaliteit in verhouding tot de prijs een pluspunt.

Tevens leveren en plaatsten wij ook isolatieglas en ook voor speciale timmerwerken als een dakkapel, serre etc. kunt u bij ons terecht.

Verder hebben wij een systeem ontwikkeld om uw bestaande houten kozijnen te behouden en te laten voorzien van draaikiepramen. Zie hiervoor onze www.vandraainaarkiepraam.nl website.

Timmerbedrijf P. Zwartjes
Timmerbedrijf P. Zwartjes
Timmerbedrijf P. Zwartjes

Ontvang meer informatie

Bekijk het overzicht van onze diensten of lees direct meer informatie over onderstaande onderwerpen:

Neem contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een prijsopgave op maat of ter nadere kennismaking. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Kortom, Timmerbedrijf P. Zwartjes staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Afgelopen zaterdag 29 maart was er een open dag bij Timmerbedrijf Zwartjes, zie onze Facebook pagina voor dit 25 jarig jubileum feest.