Ervaar vakwerk op maat

Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen in Nijmegen of bent u bezig met een nieuwe trap? Zoekt u advies over het aanleggen van nieuw voorgeveltimmerwerk of kunnen de raamkozijnen in de badkamer wel vervanging gebruiken? Of u nu een kleine klus op het oog hebt zoals het vervangen van een raam, of juist een groot project dat over meerdere woningen in de straat spant, Timmerbedrijf P. Zwartjes staat voor u klaar. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het meest uiteenlopende dat timmerwerk te bieden heeft en wij zouden graag aan u bewijzen dat ons timmerbedrijf in Nijmegen keer op keer vakwerk op maat levert.

Timmerbedrijf Nijmegen Timmerman

Ontdek onze professionele producten

Wij helpen u met het plaatsen van allerlei prachtige producten van ons timmerbedrijf. U kunt bij ons terecht voor standaard deuren, kozijnen, ramen en trappen of speciaal op maat gemaakte ontwerpen. Wij doen daarnaast ook speciaal timmerwerk, waar bijvoorbeeld erkers, serres, daklijsten, authentiek hekwerk en draaiwerk onder vallen. Deze plaatsen wij allemaal zoals onze ervaring ons geleerd heeft en volgens de normen van keurmerken zoals KOMO en SKH. Zo zorgen wij ervoor dat ons timmerbedrijf in Nijmegen altijd producten van de hoogste kwaliteit levert en wij zijn dan ook erg trots op de creaties die wij in onze timmerfabriek vervaardigen. Dit kan van alles zijn van kozijnen voor kleine projecten tot speciale constructies voor grote ambitieuze doeleinden in Nijmegen.

Onze 5 Tips:

Wij leveren producten die voorzien zijn van een grondlaag. Deze grondlaag is van hoogwaardige kwaliteit, maar toch bevelen wij aan om binnen een half jaar hierover heen te verven. Indien de grondlaag doorzichtig is, raden wij 3 maanden aan. Door de goede kwaliteit van de grondlaag kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van watergedragen en terpentineverven. Ook hebben wij een aantal andere tips voor het onderhouden van de producten die ons timmerbedrijf levert:

  1. Verricht tijdig onderhoud
  2. Vermijd verf op hang- en sluitwerk
  3. Houd de grondlaag intact
  4. Laat de tochtprofielen ongemoeid
  5. Herstel kit op een deugdelijke manier

Het kit moet eens in de twee jaar grondig gecontroleerd worden. Indien u alle bovengenoemde regels volgt, kunnen de producten van ons timmerbedrijf in Nijmegen een leven lang meegaan.

Timmerbedrijf Nijmegen Timmerman

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk als timmerbedrijf? Kijk gerust even rond op onze website of neem contact op en vraag het aan ons behulpzame personeel. Zij staan u graag te woord en vertellen u meer over ons werk en wat wij zoal doen als timmerbedrijf in Nijmegen.