Een veilige woning

Thuiskomen en ontdekken dat er is ingebroken, is voor iedereen die het overkomt een ingrijpende gebeurtenis. Afgezien van de materiële schade en verlies, is er ook vaak sprake van emotionele gevolgen. Het kan lang duren voor u zich weer veilig voelt in uw eigen huis… De kans dat het u overkomt wordt vele malen kleiner als u zorgt voor gedegen deuren en kozijnen!

Timmerbedrijf P. Zwartjes werkt volgens de normen van Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) om inbraakwerend geveltimmerwerk te leveren dat voldoet aan “Weerstandklasse 2”, ofwel “Weerstandklasse Zwaar”. Wij gebruiken uitsluitend duurzaam en modern hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken, dat uiteraard ook voldoet aan de bijbehorende Klasse 2. Dit is te herkennen aan de twee sterren op de producten.

Meer informatie over het keurmerk en over inbraakpreventie in het algemeen vindt u op www.politiekeurmerk.nl en bij uw plaatselijke politie. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor informatie over inbraakwerend timmerwerk.

Poort

Wij kunnen ook uw bestaande kozijnen, ramen en deuren voorzien van goed hang- en sluitwerk.

Tip: bij de meeste verzekeraars kunt u tot tientallen procenten korting krijgen op uw inboedelverzekering als uw pand voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.

Uw investering in inbraakwerende maatregelen geeft u niet alleen het prettige gevoel dat uw huis of bedrijf goed beveiligd is, maar het scheelt ook financieel!