Timmerwerken in Heumen van nieuwbouw tot renovatie

Bent u op zoek naar ervaren specialisten voor timmerwerken in Heumen? Maak een afspraak met Timmerbedrijf P. Zwartjes. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken altijd met u mee. Met de jarenlange ervaring hebben wij al meerdere particulieren en zakelijke klanten geholpen met onder andere nieuwbouw-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Wilt u ook uw trap, deuren, kozijnen en ramen door ons laten vernieuwen of repareren? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Neem direct contact op met onze timmerman vanuit Heumen.

Timmerbedrijf Heumen Timmerman

Kozijnen, ramen en deuren op maat in Heumen

Wilt u dat ons timmerbedrijf uw kozijnen, ramen en deuren op maat maakt? Wij voorzien u van het beste resultaat. Niet alleen kijken we naar een mooie uitstraling, maar houden we ook rekening met de functionaliteit en uw veiligheid. Zo bieden wij u ook inbraakwerend hang- en sluitwerk. Deze voldoet uiteraard aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). In combinatie met HR++ isolerend glas voor uw kozijnen en deuren geniet u ook nog van een optimaal wooncomfort. Heeft u nog andere speciale wensen voor in Heumen? Laat het weten aan onze timmerman.

Laat onze timmerman uw trap maat realiseren

Naast een kozijn, deur en raamwerk is ons timmerbedrijf ook in te schakelen voor een nieuwe trap of het renoveren van uw oude trap. Wij maken uw gewenste woonstijl, zoals modern of klassiek. Ook de trapleuningen en hekwerken kunnen wij gelijk voor u plaatsen. Wij denken graag met u mee tijdens het gehele project. Bovendien werken wij met uiterst hoogwaardige producten. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat. Naast dat we zorgen voor een mooie uitstraling en goede functionaliteit, werken wij ook geheel volgens alle veiligheidseisen. Wilt u uw trap laten renoveren omdat u te maken heeft met trapgaten? Of het nu gaat om betonnen of houten vloeren, wij lossen het voor u op. Weet u al of u een open of gesloten trap kiest? Geef uw wensen door aan onze timmerman vanuit Heumen.

Schakel ons timmerbedrijf in voor in Heumen

Mogen wij u in Heumen voorzien van een nieuwe trap? Of voor andere timmerwerken zoals kozijnen, ramen of deuren op maat? Wij repareren en leveren verschillende houtsoorten. Neem contact op voor de mogelijkheden. Bel naar 024-6415386, stuur een mail naar info@timmerbedrijf-zwartjes.nl of vul ons contactformulier in. Welke project mogen wij voor u uitvoeren? Laat ons een offerte voor u opstellen. Wij zijn dé specialist voor al uw timmerwerken in Heumen.