Ontdek ons uiteenlopende aanbod

Bent u in Groesbeek op zoek naar een timmerbedrijf voor houten deuren of kozijnen? Timmerbedrijf P. Zwartjes kan u deskundig advies bieden wanneer u een trap, raam, kozijn, of deur wilt laten zetten. Wij kunnen u helpen aan een speciaal op maat gemaakt dakkapel. Wij kunnen u zelfs helpen aan isolerend dubbel HR++ glas. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij weten wel een oplossing op uw probleem. Wij zijn niet voor niets zo’n populair timmerbedrijf in Groesbeek en omstreken. Wij hebben verschillende diensten die wij voor u kunnen leveren, zoals houten deuren, kozijnen, maar wij zijn ook een trappenfabriek in Groesbeek. U kunt dus het beste even contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en voor een beter idee van wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Timmerbedrijf Groesbeek Timmerman

Een leven lang genieten

Nadat wij onze producten bij u thuis plaatsen, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Neem bijvoorbeeld een deur of kozijn die wij bij u leveren en plaatsen. Wij zullen een grondlaag aan verf aanbrengen op het product, maar binnen een half jaar dient hier overheen geschilderd te worden, of bij een transparante grondlaag zelfs binnen 3 maanden. U kunt hierbij gerust watergedragen en terpentineverven gebruiken. Wij zorgen ervoor dat de grondlaag van hoogwaardige kwaliteit is. Wij hebben verder vijf vuistregels opgesteld voor het onderhoud van de producten die wij als timmerbedrijf maken:

  • Tijdig onderhoud verrichten
  • Verf op hang- en sluitwerk vermijden
  • Grondlaag intact houden
  • Tochtprofielen ongemoeid laten
  • Kit op een deugdelijke manier herstellen

U dient de kitlagen namelijk minimaal eens in de twee jaar te controleren en indien nodig te herstellen. Als u al deze regels aanhoudt, dan kan het werk van ons timmerbedrijf in Groesbeek een leven lang meegaan.

Zorg voor veiligheid

Als timmerbedrijf in Groesbeek streven wij er onder andere ook naar om zo veel mogelijk inbraak te voorkomen. Gedegen ramen, deuren en kozijnen in Groesbeek zijn van groot belang in het voorkomen van inbraak. Wij kunnen namelijk hang- en sluitwerk leveren van gerenommeerde merken. Bovendien is dit van Klasse 2, wat u kunt zien aan de twee sterren. Ook werken wij volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Zo zorgen wij als timmerbedrijf in Groesbeek niet alleen dat u veilig bent in uw woning, maar ook dat u flinke kosten kunt besparen op uw inboedelverzekering.

Meer weten over ons timmerbedrijf in Groesbeek?

Wilt u graag wat meer weten over ons werk als timmerbedrijf?
Neem eens even een kijkje op onze website of vraag direct een kennismakingsgesprek in Groesbeek aan.

Wij gaan graag eens om de tafel zitten en vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen als erkend timmerbedrijf in Groesbeek.