Vertrouw op een Allround Service

Woont u in Beuningen en moeten uw deuren of raamkozijnen vervangen worden? Zoekt u één bedrijf dat zowel de kozijnen als ramen kan zetten of zelfs een erker geheel op maat kan vervaardigen? Wilt u graag wat advies inwinnen over het inbraakwerend maken van uw woning of over het plaatsen van een trapgat? U ziet direct wat een uiteenlopend aanbod Timmerbedrijf P. Zwartjes u biedt. Wij helpen u dan ook echt met al uw timmerwerk, van de kleinste klusjes tot de meest ambitieuze projecten. In het verleden hebben wij als timmerbedrijf in Beuningen al samengewerkt met zakelijke en particuliere klanten en wij zullen dan ook niemand wegsturen die onze hulp zoekt.

timmerbedrijf beuningen timmerman

Bekijk ons buitengewone & breed aanbod

Wij bieden u dus allerlei diensten aan die u zou verwachten van een timmerbedrijf. Denk aan het vervaardigen en plaatsen van deuren, ramen, kozijnen en trappen. Maar wij kunnen u ook van dienst zijn op andere vakgebieden die u wellicht niet zo snel met timmerwerk zou associëren. Zo streven wij ernaar om zo veel mogelijk woningen inbraakwerend te maken en kunnen wij ook u helpen om uzelf beter te beschermen tegen inbrekers. Een inbraak in uw woning is een zeer aangrijpende gebeurtenis. Niet alleen verliest u de spullen die de inbrekers meenemen, maar u zult ook een tijdje nodig hebben voordat u uzelf weer veilig kunt voelen in uw eigen woning. Het psychische en emotionele effect is vaak dan ook groter dan de materiële schade. Als timmerbedrijf in Beuningen proberen we u hierin te steunen.

Bescherm uw woning tegen inbrekers!

Wist u bijvoorbeeld dat degelijke deuren en kozijnen de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen? Als timmerbedrijf leveren wij geveltimmerwerk van hoogwaardige kwaliteit en ons werk draagt dan ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) en voldoet aan “Weerstandklasse 2” ofwel “Weerstandklasse Zwaar”.

Ook leveren wij zeer veilig hang- en sluitwerk van de bijpassende Klasse 2. Dit zorgt er niet alleen voor dat u veiliger in uw woning zit, maar het scheelt u nog eens in de portemonnee. Het PKVW keurmerk kan u namelijk kosten besparen op uw inboedelverzekering! Zo bespaart u op uw inboedelverzekering dankzij ons timmerbedrijf in Beuningen!

Vraag direct een offerte aan!

Hebt u interesse in de diensten van ons timmerbedrijf of zou u graag eerst eens wat meer te weten komen over de overige keurmerken die onze producten dragen?

Kijk gerust op onze website of vraag direct een offerte aan in Beuningen. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod als timmerbedrijf in Beuningen.