Vetrouw op kwaliteit

Woont u in Grave en bent u op zoek naar een timmerbedrijf dat uw kantoor aan nieuwe kozijnen en deuren kan helpen? Zou u graag een op maat gemaakte erker willen laten bouwen? Hebt u advies nodig over het maken van een trapgat van een ervaren partij? Welkom bij Timmerbedrijf P. Zwartjes, uw oplossing in al uw timmerwerk. Wij kunnen u helpen met ons deskundig advies en onze no-nonsense werkwijze. Wij werken met particuliere en zakelijke klanten en wij verzorgen producten voor kleine en grote projecten. U vindt niet snel een timmerbedrijf in Grave en omstreken dat kan spreken van zo’n goede prijs-kwaliteitverhouding en zulk mooi vakwerk.

Timmerbedrijf Grave Timmerman

Ervaar ons uiteenlopende aanbod

Wij worden veelvuldig ingeschakeld door onze klanten in Grave voor het maken en aanbrengen van deuren, kozijnen en ramen. Wij beschikken over een middelgrote timmerfabriek, waar wij al uw producten op maat zelf kunnen maken. Vervolgens komen wij langs om deze producten te plaatsen. Wij werken als timmerbedrijf geheel volgens de normen van de keurmerken KOMO en SKH, maar er is meer. Zo kunt u ook bij ons terecht voor uw glaswerk! Wij zetten dus niet alleen het raamkozijn, maar ook de bijbehorende ruiten. Ook kunnen wij uw enkelglas vervangen door dubbelglas. Dit is een investering, maar u haalt dit er binnen 15 jaar uit doordat u op de energiekosten bespaart. U kunt ook kiezen voor HR++ glas, een beetje duurder, maar ook binnen twee jaar terug te verdienen. Als timmerbedrijf maken wij ook houten kozijnen, houten trappen en houten ramen in Grave. Vraag ons gerust naar meer werkzaamheden die u niet van een timmerbedrijf in Grave zou verwachten!

Voor zakelijke partners

Wij werken dus niet alleen met particulieren samen, maar wij kunnen al onze diensten ook aan zakelijke partners aanbieden. Zo kunnen wij als professioneel timmerbedrijf in Grave kleine, middelgrote en grote aannemers helpen aan kozijnen, deuren, ramen, trappen en glas. Dit hebben wij in het verleden dan ook al vaak gedaan. U kunt rekenen op een flexibele planning, waar u veel inspraak in heeft en u kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken hoe de werkzaamheden ervoor staan. Wij zorgen namelijk dat het project van u blijft. Het gaat immers om de resultaten die wij als timmerbedrijf aan u, onze klant, leveren.

Meer informatie over ons timmerbedrijf in Grave?

Zou u graag eens wat meer te weten komen over ons werk?

Op onze website vindt u voorbeelden van projecten waar ons timmerbedrijf aan heeft meegewerkt in de omgeving. Ook kunt u hier de contactgegevens vinden van ons timmerbedrijf in Grave.