Uw vakman voor al uw timmerwerken in Ravenstein

Timmerbedrijf P. Zwartjes is uw specialist in timmerwerken voor in Ravenstein. Al jarenlang leveren en plaatsen wij hoogwaardige producten als kozijnen, ramen, deuren en trappen. Maar ook voor bijbehorend isolatieglas en speciale timmerwerken als een dakkapel of serre kunt u ons inschakelen. Of het nu gaat om renovatie, nieuwbouw of utiliteitsbouw, wij werken voor zowel particulieren als ondernemers. Onze service staat bekend om goede voorlichting, meedenken met de klant en ruime ervaring. Verder is de kwaliteit in verhouding tot de prijs een pluspunt. Wilt u ook profiteren van onze producten op maat? Maak direct een afspraak met ons timmerbedrijf vanuit Ravenstein!

Timmerbedrijf Ravenstein Timmerman

Kies voor ramen, kozijnen en deuren op maat

Timmerman gezocht voor een renovatie in Ravenstein? Of bent u net verhuisd? Wat de reden ook is, wij zijn u graag van dienst. Heeft u advies nodig over welke houtsoort het beste past bij uw woning en stijl? Wij denken graag met u mee tijdens het gehele project. Wist u dat ons timmerbedrijf de kozijnen en deuren compleet met beglazing kan leveren en plaatsen? Met dubbelglas verhoogt u ook nog uw wooncomfort, zeker in combinatie met HR++ isolerend glas. Naast de juiste functionaliteit en uitstraling zorgen wij ook voor duurzaam en modern hang- en sluitwerk van gerenommeerde merken. Deze sloten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Speciale timmerwerken voor in Ravenstein

Bij ons timmerbedrijf heeft u ook de mogelijkheid om een nieuwe trap te laten leveren en plaatsen. Wilt u de trapgaten laten opknappen? Wij komen graag bij u langs voor de renovatie. U heeft keuze uit verschillende houtsoorten. Wij leveren tevens de houten leuningen. Denkt u aan een moderne of klassieke woonstijl? Wij leveren en plaatsen het geheel volgens uw wensen. Daarbij werken we ook altijd volgens alle veiligheidseisen. Wenst u een authentiek hekwerk, een serre, dakkapel of erker? Dit en nog veel meer speciale timmerwerken behoren tot onze diensten. Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze timmerman vanuit Ravenstein.

Timmerbedrijf Ravenstein Timmerman

Bel of mail direct ons timmerbedrijf vanuit Ravenstein

Timmerman nodig in Ravenstein voor uw woning of bedrijfspand? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u wat betreft uw wensen voor een trap, kozijn, raam of deur op maat. Meer weten over speciale timmerwerken? Bel naar 024-6415386, stuur een mail naar info@timmerbedrijf-zwartjes.nl of vul ons contactformulier in. Wij stellen graag een offerte voor u op. Profiteer van een goede service en kies voor timmerwerken op maat in Ravenstein.