Timmerman gezocht in Huissen?

Heeft u in Huissen voor uw bedrijfspand of woning een timmerman nodig? Maak dan een afspraak met Timmerbedrijf P. Zwartjes. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Of het nu gaat om projecten voor de particuliere of zakelijke markt. Wij zijn u graag van dienst bij nieuwbouw-, reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Wenst u ramen, kozijnen, deuren en trappen op maat? Tijdens het gehele project denken wij altijd met u mee. Bovendien bent u bij ons verzekerd van een flexibele planning, hoge kwaliteit en goede prijs. Wat mag ons timmerbedrijf in Huissen voor u betekenen?

Timmerbedrijf Huissen Timmerman

Timmerwerken op maat: kozijnen, ramen en deuren

Mag onze timmerman in Huissen u voorzien van producten op maat voor uw woning, project of voor een hele straat? Laat onze specialisten uw timmerwerken oppakken. Met hoogwaardige kozijnen en houten deuren bent u altijd voorzien van een optimaal wooncomfort. Als ervaren timmerbedrijf leveren wij naast houten producten, ook het bijbehorende glas. Wilt u uw wooncomfort naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor dubbel glas of HR++ glas. Verder werken wij volgens de normen van Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) om inbraakwerend geveltimmerwerk te leveren. Zo bent u optimaal verzekerd van een veilig huis!

De timmerman in Huissen verzorgt ook uw trap op maat

Als u een ervaren timmerbedrijf zoekt voor uw nieuwe woning of voor een verbouwing of renovatie, dan heeft u misschien specifieke wensen. Een trap op maat is dan de oplossing die geheel naar uw wensen gemaakt kan worden. Wij leveren en repareren trappen in verschillende houtsoorten. Wilt u ook gelijk uw leuningen en/of hekwerken laten plaatsen? Alles leveren wij en plaatsen wij snel en volgens alle veiligheidseisen. Trapgaten in uw woningen? Renovatie behoort ook tot onze timmerwerken!

Ontdek ook onze speciale timmerwerken

Ook voor speciale timmerwerken op maat kunt u bij ons terecht. Wenst u een authentiek hekwerk, dakkapel, erker of dakkapel? Wij zijn u graag van dienst. Ook voor houten lichtstraten (een prachtig lichtspel in uw platte dak) of boeidelen en draaiwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Of wat dacht u van uw bestaande kozijn ombouwen naar een draaikiepkozijn? Ons timmerbedrijf realiseert dit voor u. Neem contact op met onze timmerman vanuit Huissen voor alle mogelijkheden.

Neem contact op met ons timmerbedrijf vanuit Huissen

Timmerman gezocht in Huissen die u kan voorzien een trap, kozijn, raam, deur of trap op maat? Of heeft u andere vragen? Bel via 024-6415386, stuur een mail naar info@timmerbedrijf-zwartjes.nl of vul ons contactformulier in. Wij zijn uw professionele timmerbedrijf voor in Huissen.