Kies voor kwaliteit

Welkom bij Timmerbedrijf P. Zwartjes, uw specialist in al uw timmerwerk. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het plaatsen van nieuwe kozijnen, deuren en ramen inclusief beglazing! Wij raden u HR++ beglazing aan die iets duurder is, maar zijn eigen waarde binnen 2 jaar heeft terugverdiend door de besparing in energiekosten. U kunt meer van dit soort handige tips verwachten van ons timmerbedrijf in Berg en Dal dat wordt gekenmerkt door een uitstekende en uiterst klantgerichte service. U kunt bij ons rekenen op een flexibel aanbod dat helemaal naar uw wensen wordt aangepast. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in onze speciale timmerwerken waarover u hieronder meer informatie kunt vinden.

Timmerbedrijf Berg en Dal Timmerman

Bekijk ons speciale timmerwerken

Natuurlijk leveren wij al het standaardwerk dat u van een timmerbedrijf gewend bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren, ramen en trappen. Wij kunnen zelfs een trapgat voor u aanleggen in houten én betonnen vloeren. Maar wij kunnen ook speciale timmerwerken voor u leveren. Dit zijn unieke producten die helemaal worden vormgegeven naar de omstandigheden en natuurlijk naar uw wensen. Het volgende behoort bijvoorbeeld tot speciale timmerwerken:

  • Houten lichtstraten (prachtig lichtspel voor uw platte dak)
  • Dakkapel, erker, serre
  • Daklijst, boeidelen, draaiwerk, authentiek hekwerk, toog/schuin werk

Dit is echter bij lange na niet een lijst die alle opties weergeeft. Hiervoor kunt u het beste terecht bij één van onze vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over al speciale timmerwerken die wij als timmerbedrijf in Berg en Dal kunnen aanbieden.

Timmerbedrijf Berg en Dal Timmerman

Ervaar onze klantgerichte werkwijze

Wij zijn een uiterst klantgericht timmerbedrijf. Wij hechten dan ook veel waarde aan onze clientèle en wij gaan erg ver en diep om u helemaal tevreden te stellen. Wij zijn erg trots op de kwaliteit van ons werk en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van onze diensten. U vindt niet snel een timmerbedrijf in Berg en Dal dat zoveel tevreden klanten kent en daar is een goede reden voor. Met ruim 25 jaar aan ervaring beschikken wij over alle kennis en inzicht die u maar kunt wensen en weten wij als geen ander wat er komt kijken bij al het wensbare timmerwerk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons werk of over ons timmerbedrijf? Neem gerust een kijkje op onze website of vraag meteen online een offerte aan. Wij laten u graag meer zien van ons werk in Berg en Dal en wij vertellen u wat wij voor u kunnen doen als timmerbedrijf in Berg en Dal.