Houten kozijnen waar men de pet voor afneemt

Heeft u plannen voor nieuwbouw? Of zijn uw huidige houten kozijnen aan vervanging toe? En zoekt u hiervoor een timmerbedrijf die de hoogste kwaliteit op maat kan leveren? Neem dan maar eens contact op met ons. Want Timmerbedrijf P. Zwartjes is de vakman die de mooiste kozijnen kan leveren. Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen, Millingen aan de Rijn, Grave, Malden, Berg en Dal, Bemmel, Groesbeek, Beuningen en Wijchen.

Een timmerfabriek met vaklieden

Wij zijn niet zomaar een timmerfabriek. Timmerbedrijf P. Zwartjes zijn timmerlieden in hart en nieren. Niets kan onze dag beter maken dan de productie van houten kozijnen waar iedereen meteen aan kan zien dat het vakwerk is. En dat leveren we dan ook. Vakwerk gemaakt door vaklieden die hout a.h.w. in hun bloed hebben zitten.

Raamwerk dat voldoet aan alle eisen

Wij leveren uw kozijnen indien u dat wenst helemaal compleet af met HR++ isolatieglas. Want wij houden ervan dat onze klanten er in de winter warm bij zitten. En daarbij vergeten we natuurlijk niet de bezoekers die niet welkom zijn in uw huis. Want onze houten kozijnen zijn inbraakwerend en met ons hang en sluitwerk bent u dan ook meteen verzekerd van het Veilig Wonen keurmerk.

Niet alleen nieuw maar ook renovatie

Wij zijn ook de specialist voor het renoveren van kozijnen. Wij kunnen uw kozijn plaatselijk opknappen maar we kunnen het ook demonteren en in onze fabriek helemaal opknappen. Uw sluitwerk zal er na onze renovatie weer helemaal als nieuw uitzien.

Uitbouw

Niet alleen ramen

Wij maken niet alleen ramen maar we doen meer. Wij maken houten deuren, houten trappen, houten dakkapellen en lichtstraten. En zoekt u een timmerfabriek die authentiek hekwerk, een mooie serre, een houten erker, toog en schuinwerk, boeidelen en draaiwerk kan leveren? Dat kunnen we ook.

Timmerbedrijf Kozijnen Ramen

Uw raam omgebouwd naar een kantelraam

Heeft u bestaande ramen die niet open kunnen? Wij hebben daar een oplossing voor. Want wij kunnen deze ramen voorzien van een kantel systeem. Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Bekijk de mogelijkheden op www.vandraainaarkiepraam.nl.

Neem contact met ons op voor meer info

Zoekt u naar topkwaliteit houten kozijnen? Vul dan het formulier in of bel ons. Wij komen graag bij u langs in Wijchen en leggen u dan uit wat wij allemaal kunnen. Woont u in de regio Beuningen Berg en Dal, Grave, Malden, Millingen aan de Rijn, Nijmegen, Bemmel, en Groesbeek? Geen probleem. Ook dan komen we graag bij u langs.