Een raam en deur op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een timmerbedrijf die voor u ramen en deuren op maat kan maken van de allerhoogste kwaliteit? Neem dan contact op met ons. Want Timmerbedrijf P. Zwartjes is de specialist voor het maken van nieuwe kozijnen en deuren op maat. Wij hebben een eigen timmerfabriek met vaklieden die deuren en kozijnen kunnen maken waar iedereen de pet voor afneemt. Wij zijn werkzaam in de regio Nijmegen, Groesbeek, Malden, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Grave, Beuningen en Wijchen.

Een timmerfabriek in hart en nieren

Wij stralen de liefde voor het vak meteen uit wanneer u kennis met ons maakt. Want Timmerbedrijf P. Zwartjes kan niet meer voldoening krijgen wanneer wij weer een paar ramen en deuren hebben gemaakt waar iedereen meteen van kan zien dat het top klasse is. En wij maken niet alleen nieuwe deuren en ramen, wij verzorgen ook de renovatie van uw bestaande kozijn en deurwerk.

deur opmaat

Een timmerfabriek met vaklieden

Onze timmerlieden hebben niet zomaar voor het vak van timmerman gekozen. Een kozijn is ook niet zomaar een kozijn voor hen en een deur is meer dan alleen een middel om ergens naar binnen te gaan. Een deur moet iets uitstralen wat bij de woning past. Goed verzorgde deuren en ramen maken een huis helemaal af want ze zijn één van de meest in het oog springende onderdelen van uw woning.

Timmerbedrijf Timmerman Timmeren Timmerwerk

Uw raam omgebouwd naar een kantelraam

Heeft u bestaande ramen die niet open kunnen? Wij hebben daar een oplossing voor. Want wij kunnen deze ramen voorzien van een kantel systeem. Gemakkelijker kunnen we het niet maken. Bekijk de mogelijkheden, prijzen en afmetingen op www.vandraainaarkiepraam.nl.

kantel ramen

Een hoog comfort

Wij kunnen onze ramen en deuren geheel compleet afleveren met HR++ isolatieglas. Dat betekent dat u verzekerd bent van het hoogste comfort in zowel de winter als de zomer. En om inbrekers buiten de deur te houden kunnen wij het hang en sluitwerk ook helemaal compleet voor u verzorgen waarbij u meteen verzekerd bent van het politie keurmerk Veilig Wonen.

Vul het formulier in voor meer info

Heeft u interesse en bent u op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij leggen u dan graag uit wat wij allemaal kunnen leveren. Wij komen graag bij u langs in Nijmegen en de omliggende regio’s zoals Berg en Dal, Wijchen, Grave, Malden, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Beuningen en Groesbeek.