Met de mooiste deur in huis vallen

Zoekt u naar houten deuren van top kwaliteit en moeten deze deuren ook voorzien zijn van het keurmerk Veilig Wonen? Kom dan bij ons in de timmerfabriek op bezoek voor de mooiste houten deur. Want Timmerbedrijf P. Zwartjes maakt de mooiste houten deuren die duurzaam, veilig en beslist niet duur zijn. Ons timmerbedrijf in Wijchen heet u van harte welkom en is uitstekend te bereiken vanuit Nijmegen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Berg en Dal, Malden. Beuningen en Grave.

Wij maken de deur in onze eigen werkplaats

Timmerbedrijf P. Zwartjes maakt alles in eigen huis. Onze werkplaats is professioneel ingericht met de modernste machines waar wij deuren van hout kunnen maken in elke uitvoering. Tevens werken wij de deuren af met beslag en kunnen we ook het kozijn leveren waar de deur in geplaatst moet worden.

Elke stijl leverbaar

Wij kunnen in onze deurenfabriek vrijwel elke stijl leveren van klassiek tot en met modern. Wij kunnen de deur met glas en glas in lood leveren en uiteraard hebben wij vele verschillende hout soorten beschikbaar waar wij de houten deur van kunnen maken.

Poort

Uw deur compleet afgeleverd

Wij kunnen uw deur helemaal compleet afleveren met sloten, het complete beslag en de klinken of deurknoppen. Wij leveren voor buitendeuren het beste beslag met sloten zodat u meteen het keurmerk Veilig Wonen kunt krijgen. Wij leveren de deur indien gewenst blank af wanneer u deze wilt laten schilderen door een vakschilder maar u kunt de deur ook door ons laten aflakken met blanke lak of door ons laten beitsen. De deur hoeft in dat geval alleen nog maar geplaatst te worden.

Ook voor kozijnen, erkers en hekwerk

Wij maken niet alleen houten deuren in onze timmerfabriek. Wij leveren ook kozijnen, ramen, houten erkers en hekwerken.
Bent u dus van plan om uw woning in haar geheel te voorzien van nieuwe ramen en deuren, dan kunnen wij dat allemaal voor u verzorgen.

Informeer nu naar de mogelijkheden

Zoekt u houten deuren van top kwaliteit? Neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom in ons timmerbedrijf in Wijchen zodat u zelf kunt zien wat wij allemaal kunnen maken. Onze timmerfabriek is niet veraf gelegen van Nijmegen, Berg en Dal, Beuningen, Malden, Groesbeek, Bemmel, Grave en Millingen aan de Rijn. Wij komen uiteraard ook graag bij u langs om samen met u de houten deur samen te stellen die u in uw gedachten heeft.