Op maat gemaakt vanuit onze kozijnenfabriek

Bent u op zoek naar kozijnen van hout en zoekt u hiervoor een kozijnenfabriek die de beste kozijnen kan maken? Kom dan maar eens langs bij Timmerbedrijf P. Zwartjes. Want wij maken kozijnen van top klasse in onze kozijnenfabriek met de modernste machines en vakkundige timmerlieden. Onze werkplaats is gevestigd in Wijchen en is uitstekend bereikbaar vanuit Nijmegen, Bemmel, Grave, Beuningen, Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Malden en Berg en Dal.

Een timmerfabriek in hart en nieren

Timmerbedrijf P. Zwartjes is een traditionele kozijnenfabriek waar met liefde voor het vak gewerkt wordt. Want wij houden van hout en maken er graag iets moois van. Niet mooiers dan een huis met kozijnen waarvan wij weten dat wij ze gemaakt hebben in onze kozijnenfabriek en waar iedereen meteen aan kan zien dat het topklasse is. En daar staan wij voor. Top kwaliteit voor een redelijke prijs.

Met of zonder glas

U kunt de kozijnen van ons afnemen zoals u dat wilt. Wij kunnen de kozijnen kaal produceren in onze kozijnenfabriek en aan u afleveren zodat u ze zelf kunt laten plaatsen door een aannemer maar u kunt er ook voor kiezen om de kozijnen door ons te laten plaatsen. En wij kunnen nog meer want we kunnen het kozijn ook meteen voorzien van HR++ isolerend glas waardoor u er in de winter warm bij komt te zitten.

Ook voor ander houtwerk

Wij maken niet alleen kozijnen in onze kozijnenfabriek. Want wij zijn ook de timmerfabriek die deuren maakt. Onze deuren voldoen net zoals onze kozijnen aan de hoogste eisen en zijn voorzien van het beste beslag wat er te krijgen is. Tevens maken wij serres, erkers, trappen, trapleuningen en andere speciale houtproducten in onze kozijnenfabriek.

Uw kozijnen voorzien van een kantelraam

Heeft u ramen in uw kozijnen zitten die niet open kunnen? Wij hebben een systeem voor u beschikbaar waarmee we uw bestaande ramen kunnen voorzien van een kantel mechanisme zodat de ramen open gezet kunnen worden. Kijk op www.vandraainaarkiepraam.nl voor meer informatie.

Uitbouw

Maak een afspraak

Wilt u meer weten wat wij allemaal kunnen in onze kozijnenfabriek?

Kom dan eens langs in Wijchen of maak een afspraak met ons zodat wij bij u langs kunnen komen. Wij zijn werkzaam in de regio van Nijmegen, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Beuningen, Groesbeek, Malden, Berg en Dal en Grave.

Wij kunnen dan samen met u een voorstel maken voor uw nieuwe kozijnen.