Op maat gemaakt vanuit onze deurenfabriek

Bent u op zoek naar nieuwe deuren voor uw huis en zoekt u hiervoor een deurenfabriek die dit voor u een top klasse deur kan maken? Neem dan maar eens contact op met Timmerbedrijf P. Zwartjes. Wij produceren in onze deurenfabriek de mooiste deuren op maat voor zowel binnen als buiten inclusief de sloten, het beslag en isolerend glas. Kom langs bij ons in Wijchen of bel voor een afspraak zodat wij bij u langs kunnen komen. Wij zijn werkzaam in Berg en Dal, Nijmegen, Beuningen, Grave, Bemmel, Millingen aan de Rijn, Malden en Groesbeek.

Omdat wij onze deuren zelf maken, zijn wij niet gebonden aan standaard maatvoering en de standaard modellen. U kunt het zelf zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u maken.

Bij ons staat de deur altijd open

Timmerbedrijf P. Zwartjes heeft de deur altijd voor u open staan. Want wij laten graag zien wat wij kunnen in onze deurenfabriek. Wij hebben louter en alleen vaklieden in dienst die met de modernste machines en groot vakmanschap de mooiste deuren maken voor zowel binnen als buiten. Maak gebruik van ons vakmanschap en laat ons ook uw deuren maken van de allerhoogste kwaliteit.

deurenfabriek deuren

Deuren compleet afgeleverd

Wij kunnen uw deur in onze deurenfabriek kaal produceren maar we kunnen de deur ook compleet afleveren met beslag en sloten. Wij voorzien uw buitendeur van sloten die aan alle veiligheidseisen voldoen zodat u ook in aanmerking komt voor het keurmerk Veilig Wonen dat bij de politie verkrijgbaar is.

Deuren met of zonder glas

U kunt bij ons kiezen voor deuren met of zonder glas en dat kunnen wij er ook meteen voor u in plaatsen.

In onze deurenfabriek kunnen wij de deuren al helemaal klaar maken zodat ze alleen nog maar geplaatst hoeven te worden in uw woning.

Timmerbedrijf P. Zwartjes

Ook kozijnen en trappen

In onze deurenfabriek maken wij ook kozijnen,  serres, erkers, houten tuinhuisjes en nog veel meer. U kunt bij ons dus ook terecht voor een totaal pakket wanneer u een woning geheel opnieuw wil laten voorzien van houtwerk zoals deuren, ramen en ander houtwerk.

deurenfabriek deuren deur

Neem contact op met ons voor een afspraak

Twijfel niet langer wanneer u op zoek bent naar een deurenfabriek. Wij hebben de deur voor u openstaan en laten u graag in onze deurenfabriek in Wijchen zien wat wij allemaal kunnen.
Wij leveren in Berg en Dal, Nijmegen, Beuningen, Malden, Grave, Millingen aan de Rijn, Groesbeek en Bemmel en komen graag bij u langs om een voorstel te doen voor een paar hele mooie deuren voor een nette prijs.