De beste kozijnen gemaakt door de vakman

Bent u van plan om uw huidige kunststof kozijnen te laten vervangen voor houten ramen? Neem dan contact op met Timmerbedrijf P. Zwartjes. Wij zijn de timmerfabriek die de beste houten kozijnen kan maken in vrijwel elke stijl. Wij renoveren tevens uw bestaande ramen en kunnen tevens alle soorten timmerwerk leveren. Onze timmerfabriek in Wijchen verwelkomt u graag voor een bezoek. Wij hebben vele klanten uit Groesbeek, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Nijmegen, Malden, Berg en Dal, Beuningen en Grave en willen u graag aan onze tevreden klanten toevoegen.

Een timmerfabriek voor de beste kozijnen

Timmerbedrijf P. Zwartjes is een echte traditionele timmerfabriek waar timmerlieden dagelijks met veel plezier een stukje vakwerk afleveren. Het maken van houten ramen is een dagelijkse bezigheid voor ons en wij vinden niets leuker om elke keer opnieuw met trots nieuwe ramen af te leveren aan klanten. Wij maken ook hekken en deuren.

houten raam 1

Uw kozijnen compleet afgeleverd

Wij leveren onze houten ramen helemaal compleet af indien dat aan ons gevraag wordt. Dat betekent dat wij het glas en het hang en sluitwerk ook helemaal voor u verzorgen. Wij leveren uiteraard HR++ isolatieglas voor een warme winter. En heb geen angst voor de ongenode gasten in uw huis want het sluitwerk van ons is niet open te krijgen door inbrekers. U krijgt dus meteen van ons het keurmerk Veilig Wonen dat door de politie wordt afgegeven.

serre1

Uw dichte raam weer open

Heeft u ramen die niet open kunnen en zoekt u een oplossing hiervoor? Wij hebben die oplossing. Want wij kunnen uw raam, die nu niet open kan, voorzien van een kantel systeem waardoor uw raam geopend kan worden. Meer informatie is te vinden opĀ www.vandraainaarkiepraam.nl.

Houten serre dak

Meer dan alleen kozijnen

Wij maken niet alleen ramen maar we doen meer. Zo maken we hekwerken en de mooiste houten deuren van top kwaliteit. We voorzien uw dak van de mooiste dakkapel en leveren erkers en serres van hout. Wilt u in uw woonkamer echt iets speciaals? Denk dan eens aan een houten lichtstraat om de mooiste effecten te bereiken in uw woonkamer.

Informeer naar de mogelijkheden

Aarzel niet langer als u zoekt naar houten ramen en neem contact met ons op. Of kom gewoon eens langs in onze timmerfabriek in Wijchen. Woont u in Beuningen, Bemmel, Malden, Berg en Dal, Grave, Nijmegen, Millingen aan de Rijn of Groesbeek? Geen probleem. Wij komen dan bij u langs om u te laten zien wat wij allemaal kunnen.