Houten trappen

Een fraaie houten trap in uw huis

Een trap was tot een aantal decennia niet meer dan een middel om van de éne naar de andere verdieping te gaan. Maar tijden zijn veranderd en we stellen steeds meer eisen. Zoekt u daarom een timmerbedrijf die houten trappen kan maken die van de allerhoogste kwaliteit zijn, er fraai uitzien, veilig zijn en compleet afgeleverd kunnen worden? Neem dan contact op met Timmerbedrijf P. Zwartjes. Wij leveren de beste houten trappen in verschillende houtsoorten en leveren tevens de houten leuningen. Wij zijn werkzaam in Wijchen maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht wanneer u in Groesbeek, Berg en Dal, Malden, Grave, Beuningen, Bemmel, Nijmegen en Millingen aan de Rijn woont.

Een timmerfabriek die van wanten weet

Wij niet de eerste de beste op timmergebied. Timmerbedrijf P. Zwartjes zijn timmerlieden in hart en nieren en vinden niets leuker dan de mooiste houten trappen te maken. Wij hebben vaklieden in dienst met handen die voor het hout gemaakt zijn. En we laten het niet alleen bij een trap maar we maken meer houten producten zoals houten leuningen, hekwerken en deuren en kozijnen.

Een mooie trap die functioneel is

Wij begrijpen als geen ander dat een trap moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo moet de trap veilig en functioneel zijn. Dat verzorgen wij o.a. met houten trapleuningen die trappen veilig maken. Wij kunnen rechte verlopende houten trappen maken maar ook trappen met een draai.

Houten trappen

Houten trappen

Houten trappen

De mooiste houten trappen

Een mooie trap in een huiskamer of een hal is meestal echt wel het één en ander waard. Wij kunnen een trap leveren die helemaal past in uw huidige woonstijl zoals modern of klassiek. We kunnen de trap van blank hout maken zodat deze later met tapijt bekleed kan worden, met blank hout dat schilderbaar is en met hout dat afgelakt kan worden.

Wat timmeren we nog meer

We timmeren nogal wat af in de timmerfabriek. Want ook voor deuren en kozijnen durven we best te stellen dat we top klasse leveren. Denkt u er dus over om uw deuren en kozijnen tegelijk te laten vervangen met uw trap dan kunt u het niet beter treffen dan bij ons.

Neem contact op voor meer informatie

Zoekt u naar een timmerman voor uw nieuwe houten trappen? Aarzel dan niet en vul het formulier in of bel ons op. Wij maken graag met u een afspraak of kom langs in ons timmerbedrijf in Wijchen. Woont u in Nijmegen, Beuningen, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Malden, Groesbeek of Grave? Geen enkel probleem. Ook deze regio behoort tot ons dagelijks werkgebied.