Voor al uw timmerwerken

Heeft u diverse timmerwerken klaarliggen? Neem dan contact op met Timmerbedrijf P. Zwartjes. Wij realiseren graag uw gewenste deur, kozijn, raam, trap, serre en dakkapel. Omdat wij altijd maatwerk willen realiseren, denken we graag met u mee. Wij kunnen elke klus oppakken. Heeft u als zakelijke of particuliere opdrachtgever een opdracht voor ons in de nieuwbouw, renovatie of reparatie? Wij zorgen voor een vlot en vakkundig resultaat. U ziet, wij zijn graag uw complete partner voor alle werkzaamheden aan uw woning of bedrijfspand. Laat ons weten welke timmerwerken wij voor u mogen oppakken!

Timmerbedrijf Timmerman Timmerwerken

Welke diensten mogen wij voor u verrichten?

U kunt ons inschakelen voor het verzorgen van de volgende timmerwerken. Wij realiseren, renoveren of repareren graag:

  • Ramen
  • Deuren
  • Trappen
  • Kozijnen
  • Speciale timmerwerken (dakkapellen, serres, etc.)

Verder zijn we gespecialiseerd in het verbeteren van uw inbraakbeveiliging. Laat ons hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) installeren. Of schakel ons in voor het plaatsen van kwalitatief HR++ isolerend glas. Al onze specialisten werken uiteraard volledig volgens de veiligheidseisen. Kortom, nodig ons timmerbedrijf bij u uit als verzekerd wilt zijn van kwalitatief, vlot en veilig resultaat.

Redenen om ons in te schakelen voor de timmerwerken

Al meer dan 25 jaar is ons timmerbedrijf actief in het leveren van diverse werkzaamheden. Dit maakt van ons uw complete partner. Heeft u een zeer complexe en grote klus voor ons klaarliggen? Of wilt u ons inschakelen voor een eenvoudig taak? Wij vinden alles prima. Welke opdracht we ook aannemen, wij maken altijd heldere afspraken, gaan voor kwalitatief hoogstaande resultaten en bieden een zeer complete service. Wat ons onderscheidt van andere bedrijven, is dat onze vakmensen uw wensen voorop hebben staan. Zij kennen de laatste trends, maar weten ook wat ze moeten doen als u een klassieke oplossing wenst. Welke timmerwerken mogen wij voor u verzorgen? Laat het ons weten, zodat wij een vrijblijvende, scherpe offerte voor u op kunnen stellen.

Timmerwerken Timmerbedrijf Timmerman

Schakel ons in voor uw timmerwerken

Bent u op zoek naar een specialist in timmerwerken? Schakel ons dan in voor deze klus. Wij hanteren een aantrekkelijke prijs-/kwaliteit-verhouding en koppelen uw wensen graag aan onze mogelijkheden. Op die manier kunnen wij maatwerk realiseren. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Neem contact met ons op door te bellen naar 024-6415386, stuur een mail naar info@timmerbedrijf-zwartjes.nl of vul ons online contactformulier in. Wij volbrengen uw timmerwerken graag volledig naar uw wens!