Geen klus gaat ons te boven!

Welkom bij Timmerbedrijf P. Zwartjes, dé specialist in al uw timmerwerk! Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van timmerwerk en wij zouden dit graag aan u bewijzen. Op onze website kunt u ons vakwerk bezichtigen en u kun nu erg snel en gemakkelijk online een offerte aanvragen. Wij kunnen u bijstaan met advies, of u helpen bij het opzetten en uitvoeren van al uw projecten, ongeacht hoe groot of klein u het voor ogen heeft. Als timmerbedrijf in Wijchen hebben wij het allemaal al eens meegemaakt, van particulieren die een kozijn willen bestellen tot bedrijven die hun gehele kantoor onder handen willen laten nemen.

Timmerbedrijf Wijchen Timmerman

Kies voor stijl én kwaliteit

U kunt bijvoorbeeld bij ons timmerbedrijf terecht voor alles dat met u trap te maken heeft. Vraagt u zich af hoe u een trapgat moet plaatsen? Wij kunnen u adviseren en zelfs een trapgat voor u aanleggen, of de vloer nu van hout of beton is. Ook kunnen wij allerlei trappen op maat voor u maken als timmerbedrijf in Wijchen. Deze maken wij geheel volgens uw eigen wensen en eisen. Iedere unieke woning kan namelijk een unieke trap gebruiken en de laatste jaren komen er steeds meer esthetische eisen voor trappen. Ook zorgen wij voor uw veiligheid in Wijchen en voorzien wij de trap van het nodige hekwerk en de juiste leuningen. Deze zullen natuurlijk allemaal uiterst stijlvol worden vervaardigd.

Ervaar onze professionele aanpak

Wij zijn een timmerbedrijf waar u op kunt vertrouwen. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring en beschikken zodoende niet alleen over de deskundige kennis die ons werk vereist, maar ook over een hele berg aan praktisch inzicht. Wij werken bovendien geheel volgens de normen van keurmerken zoals KOMO en SKH, zodat u zeker kunt zijn van de resultaten die wij u leveren.
Onze klantgerichte service is dus niet alleen uiterst flexibel en behulpzaam, maar ook bijzonder professioneel. U zult niet snel een timmerbedrijf in Wijchen vinden dat consequent zulke hoogwaardige kwaliteit levert en dat tegen zeer scherpe prijzen.

Timmerbedrijf Wijchen Timmerman

Neem direct contact op!

Wilt u meer weten over ons werk in Wijchen?

Bekijk de foto’s op onze website of vraag het direct aan één van onze vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over ons timmerbedrijf. Ook kunnen zij u haarfijn uitleggen wat wij voor u en uw situatie kunnen doen als timmerbedrijf in Wijchen.