Trappenfabriek

Top klasse trappen voor in uw huis

Bent u op zoek naar een nieuwe trap voor uw woning en zoekt u een trappenfabriek die de beste trappen kan maken? Dan bent u bij Timmerbedrijf P. Zwartjes aan het beste adres. Want wij maken de mooiste trappen van hout in meerdere stijlen met verschillende houtsoorten. Breng een bezoek aan onze trappenfabriek in Wijchen en overtuig uzelf van onze kwaliteiten. En woont u in Millingen aan de Rijn, Bemmel, Grave, Beuningen, Nijmegen, Berg en Dal, Malden of Groesbeek dan is het voor ons geen enkel probleem om bij langs te komen om te laten zien wat wij allemaal kunnen.

Een timmerfabriek met hart voor hout

Timmerbedrijf P. Zwartjes is een timmerfabriek waar men nog liefde voor het vak heeft. Al onze top opgeleide timmerlieden laten het hout onder hun handen vervormen tot de mooiste producten zoals houten trappen, deuren, kozijnen, trapleuningen en nog veel meer. Maak kennis met ons en overtuig u er zelf van dat wij niets leuker vinden dan een prachtige trap die onze trappenfabriek verlaat naar een tevreden klant.

trappenfabriek

Vele soorten trappen

Wij maken veel verschillende trappen. In onze trappenfabriek maken wij rechte of gedraaide trappen en open of gesloten trappen. We kunnen de trapleuningen maken en we leveren een groot assortiment van accessoires zoals roestvrij stalen en metalen trapleuningen of combinaties ervan.

Elke stijl is mogelijk bij ons

Als trappenfabriek staan we ons mannetje. En dat betekent dat wij de trap zo maken zoals u dat wilt. Wilt een moderne trap en heeft u zelf een idee? Leg het voor aan ons en wij maken het. Heeft u een klassiek interieur en wilt u een trap die daarbij past? Dat kunnen we ook. U vraagt en wij maken in onze trappenfabriek elke gewenste stijl die u in uw gedachten heeft.

Wij maken het gat voor de trap

Heeft u een ruimte waar u een trap in geplaatst wilt hebben maar zit daar nog geen gat in? Geen probleem voor ons. Wij maken het trapgat erin voor u waarbij het ons niet uitmaakt of het een betonnen of een houten vloer is.

Vul het formulier in voor meer info

Heeft u interesse in onze trappenfabriek? Aarzel dan niet en neem contact op met ons voor een afspraak. U bent van harte welkom in onze trappenfabriek in Wijchen die tevens zeer goed te bereiken is vanuit Bemmel, Beuningen, Grave, Millingen aan de Rijn, Malden, Nijmegen, Groesbeek en Berg en Dal.

trappenfabriek