Timmerbedrijf Bemmel

Voor al uw timmerwerk

Welkom bij Timmerbedrijf P. Zwartjes, uw specialist in al uw timmerwerk in de omgeving van Bemmel. Wij zijn al ruim 25 jaar actief en hebben door de jaren veel ervaring opgedaan met het meest uiteenlopende timmerwerk. Wij hebben daarom niet alleen de beste deskundige kennis van ons vak, maar we kunnen daar een hele hoop praktisch inzicht aan toevoegen. We hebben al veel van onze klanten geholpen aan prachtige trappen, kozijnen, deuren en zelfs allerlei speciale constructies. Graag zouden wij als timmerbedrijf in Bemmel ook u blij maken met een prachtig resultaat. U kunt op ons rekenen voor kleine klusjes zoals het zetten van een kozijn tot grote projecten het maken van trappen voor een hele straat aan woningen!

Timmerbedrijf Bemmel

Ervaar de perfecte trap

Wij hebben veel werkzaamheden verricht met betrekking tot trappen in Bemmel. Iedere specifieke woning kan een specifieke trap gebruiken en door de jaren heen moeten trappen steeds meer aan esthetische eisen voldoen. Natuurlijk moeten zij ook nog altijd functioneel zijn en veilig begaanbaar en wij streven ernaar om de perfecte balans tussen al deze eisen te vinden. Als timmerbedrijf in Bemmel kunnen wij u aan een mooie trap helpen en hier gelijk het hekwerk en de leuningen aan toevoegen. Ook kunnen wij een trapgat voor u maken indien dit er nog niet zit, het maakt dan niet uit of de vloer van hout of van beton is, wij hebben ervaring met beide als ervaren timmerbedrijf.

Ontdek ons speciale timmerwerk

Naast het standaardwerk zoals deuren, kozijnen, ramen en ook trappen, worden wij vaak ingehuurd om speciale timmerwerken te verrichten in Bemmel. Dit zijn producten die speciaal op maat moeten worden gemaakt en van de woonsituatie van de klant afhankelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Houten lichtstraten (prachtig lichtspel in uw platte dak)
  • Erker, serre, dakkapel
  • Daklijst, authentiek hekwerk, toog/schuin werk, boeidelen, draaiwerk

Dit zijn een aantal voorbeelden, maar wij kunnen als timmerbedrijf nog veel meer houten constructies voor u maken. Als u interesse hebt in het speciaal timmerwerk van een ervaren timmerbedrijf in Bemmel, dan kunt u het beste even persoonlijk contact met ons opnemen. We gaan dan eens om de tafel zitten en de mogelijkheden in beschouwing nemen.

Bel ons even op!

Hebt u interesse in ons werk als timmerbedrijf? Neem dan direct contact op en vraag om een vrijblijvende offerte.

U kunt ook even bellen met onze vriendelijke medewerkers in Bemmel. Zij beantwoorden al uw vragen en vertellen u gedetailleerder wat wij voor u kunnen betekenen als timmerbedrijf in Bemmel.