Houten trap

Topkwaliteit trappen uit eigen fabriek

Steeds vaker kiezen eigenaren van woningen ervoor om hun bestaande trappen te laten vervangen voor een nieuwe die beter past bij hun interieur. Om een mooie houten trap te krijgen is een specialist nodig die weet waar houten trappen aan moeten voldoen. Timmerbedrijf P. Zwartjes is zo’n trappen producent die trappen kan maken die zich onderscheiden van de rest. In onze trappenfabriek in Wijchen maken wij de mooiste trappen van de beste kwaliteit. Woont u in Malden, Berg en Dal, Millingen aan de Rijn, Bemmel, Beuningen, Grave, Nijmegen of Groesbeek? Kom dan eens langs bij ons om te zien wat wij allemaal kunnen.

Een trappenfabriek die top klasse levert

Timmerbedrijf P. Zwartjes is niet de eerste de beste als het aankomt op het maken van een trap. Want wij zijn echte traditionele trappenmakers. Wij maken vrijwel alle denkbare houten trappen in vele soorten en we gaan hierbij alleen maar voor top kwaliteit. Elke trap die onze timmerfabriek verlaat voldoet aan alle eisen die gesteld worden zoals veiligheid en duurzaamheid.

Alles is mogelijk in onze trappenfabriek

Wij kunnen als trappenfabriek vrijwel elke houten trap maken die denkbaar is. Zoekt u een klassieke stijl die past in uw huidige interieur? Geen probleem. Dat maken wij voor u. Maar wij draaien onze handen ook niet om voor een moderne stijl met houten trapleuningen en beugels van roestvrij staal.

houten trap

Vele modellen mogelijk

Uiteraard kunnen wij de trap in vrijwel elke gewenste uitvoering maken. Zo maken wij rechte houten trappen maar ook gedraaide. Vrijwel alles is mogelijk in onze timmerfabriek waar onze vaklieden wel raad weten om elk probleem vakkundig op te lossen.

Wij maken ook het trapgat

Heeft u plannen om een trap te laten plaatsen op een plek waar nog geen trapgat aanwezig is? Geen probleem. Wij maken het trapgat voor u aan en het maakt ons helemaal niets uit of dat gat nu in een vloer van hout of beton moet komen.

Neem contact op voor een bezoek

Aarzel niet langer wanneer u zoekt naar een houten trap en neem contact op met ons. U bent van harte welkom in onze trappenfabriek in Wijchen waarin u met eigen ogen kunt zien wat wij allemaal kunnen maken. Ons werkgebied ligt in Nijmegen, Beuningen, Millingen aan de Rijn, Malden, Groesbeek, Berg en Dal, Bemmel en Grave. Het is voor ons dus ook geen enkel probleem om bij u langs te komen om samen met u de mooiste houten trap samen te stellen.

Houten trap